Chiropractie Hilversum MoveWell neemt uw rug onder de loep

Geplaatst op

Het aanspannen van een spier, het verrekken van een band ofwel ligament of irriteren van het gewricht zijn veel voorkomende oorzaken voor rugpijn. Uiteraard de pijn kan ernstig zijn maar vaak zijn de klachten weer snel voorbij. Het duurt veelal een paar dagen om te genezen tot een paar weken of maanden.

Chiropractie in Hilversum

Natuurlijk, zeker als de pijn intens is, dan wilt u het liefst snel geholpen worden. Onze chiropractoren en fysiotherapeuten staan voor u klaar om te helpen bij het herstel van uw lage rugpijn. Wij doen dit op een prachtige locatie in Hilversum waar wij vele rugklachten per week behandelen. Chiropractie Hilversum of fysiotherapie Hilversum MoveWell staat er onbekend complexe rugklachten te behandelen.

Dit zeggende behandelen wij daarom niet alleen het geïrriteerde gewricht, band of spier. De behandeling van een spier rugband of gewricht kunnen wij vrij eenvoudig. Toch, de beste zorg hangt natuurlijk af van de ernst van de klacht in samenhang met uw algehele fysieke conditie.

Welke klachten behandelen chiropractoren en fysiotherapeuten?

Zoals gezegd zien onze chiropractoren en fysiotherapeuten vele complexe rugklachten. Als uw lage rugpijn ondanks de behandeling aanhoudt, is het dan ook zeker van belang hiernaar te laten kijken. Met name door rugexperts die hier dagelijks lang mee bezig zijn.

Chronische pijn in de lage rug wordt minder snel veroorzaakt door letsel aan de spieren en banden. Maar voornamelijk meer door de onderrug tussenwervelschijven, de zenuwen, de nog meer geïrriteerde gewrichten of wervels. Hier zijn verschillende oorzaken voor.

Artrose en chronische rugklachten

Chronische pijn in de onderrug komt veelal door slijtage we noemen dit ook wel artrose. Voornamelijk de gewrichten en tussenwervelschijven zullen slijten van de mens. Is dit vreemd? Nee, geheel niet iedereen krijgt hiermee te maken. Alleen de één heeft hier meer last van dan de ander. Lage rugpijn kan trouwens ook worden veroorzaakt door een ongeval of trauma soms hebben psychologische factoren ook een grote invloed op de klachten.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Op onze site vind je tal van interessante blogs waar je meer aan hebt. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ allergiecentrum.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden