Cosmetische ingreep bij de tandarts

Geplaatst op

Een cosmetische ingreep is een operatie die wordt uitgevoerd om het uiterlijk van het lichaam te verbeteren. Het verandert een of meer delen van het lichaam om een meer proportioneel evenwicht en betere verhoudingen te bereiken. Cosmetische chirurgie kan worden uitgevoerd om culturele redenen, om aangeboren afwijkingen te corrigeren of om medische redenen. Ook bij de tandarts vinden cosmetische behandelingen plaats. We vertellen er meer over. 

Cosmetische behandelingen voor een mooie smile

Implantaten worden een veelgebruikte manier om het uiterlijk te verbeteren. Je wilt gewoon die tanden niet missen. Tegenwoordig wordt cosmetische chirurgie steeds populairder onder Hollywood-beroemdheden en socialites. Ook voor wat betreft de bleekbehandelingen zien we een stijging; Jan met de Pet maakt er graag gebruik van. 

Implantaten

Wanneer we het hebben over implantaten, dan hebben we het over een cosmetische procedure die kan worden uitgevoerd om het uiterlijk van je glimlach te verbeteren. Het is een chirurgische ingreep waarbij een implantaat in het kaakbot wordt geplaatst ter ondersteuning van een tandbrug of kunstgebit. De implantaten zijn gemaakt van titanium, deze zullen na verloop van tijd met het bot vergroeien. Het implantaat fungeert dan als een anker voor je nieuwe tanden of kunstgebit. Tandimplantaten zijn gemakkelijk te plaatsen en zijn een optie voor mensen die al hun natuurlijke tanden hebben verloren. Ze bieden een aantal voordelen:

* Mogelijkheid om alles te eten wat je wilt zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je kunstgebit eruit glijdt

* Verbeterde spraak

* Je hoeft je geen zorgen te maken over tandvleesaandoeningen of tandbederf

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je tal van interessante blogs waar je meer aan hebt. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ allergiecentrum.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden