Veelgekozen cosmetische behandelingen

Geplaatst op

In deze blog willen we je graag meer vertellen over de verschillende cosmetische behandelingen die de laatste decennia veelgekozen worden. Neem het met ons door en doe je voordeel met de informatie. Wil je meer weten over zorggerelateerde zaken, dan raden we je aan om ook andere teksten op onze site te checken. 

Botoxbehandeling

Dit is een niet-invasieve behandeling waarbij kleine hoeveelheden van een neurotoxine genaamd botulinumtoxine in de spieren worden geïnjecteerd om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken.

Uiterlijk modelleren met fillers

Dit zijn ook niet-invasieve behandelingen waarbij verschillende soorten vulstoffen, zoals hyaluronzuur, in de huid worden geïnjecteerd om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, de huid te verstevigen en volume toe te voegen aan de wangen en lippen.

Laserontharing 

Dit is een populaire niet-invasieve behandeling voor het verwijderen van ongewenst haar. Een laserstraal wordt gebruikt om de haarzakjes te vernietigen, waardoor de haargroei wordt verminderd of gestopt. Dat scheelt een boel scheerwerk! 

Liposuctie to the rescue 

De behandeling die bekend staat onder de naam liposuctie is een invasieve behandeling waarbij vet wordt weggezogen uit bepaalde delen van het lichaam, zoals de buik, dijen en heupen. Het is een behandeling waar je van moet herstellen. Dat is iets fundamenteel anders dan bijvoorbeeld een botoxbehandeling. 

Borstvergroting

Wanneer we praten over een borstvergroting, dan is dit een invasieve behandeling waarbij implantaten worden ingebracht om de borsten te vergroten. De motivaties voor deze behandeling zijn uiteenlopend. Omgekeerd worden er ook borstverkleiningen uitgevoerd. Hier zijn ook tal van motivaties voor te noemen. 

Niet tevreden met de neus? 

Het is mogelijk om een neuscorrectie te doen. Dit is een invasieve behandeling waarbij de vorm en grootte van de neus worden veranderd. In bepaalde gevallen heeft de wens voor zo’n behandeling een medische reden. Ook esthetische motivaties zijn te noemen. 

Littekens verwijderen

Acne littekens verwijderen is goed mogelijk met de nieuwste technieken. Wat vroeger nog onbereikbaar leek is steeds beter mogelijk. Ook andere littekens zijn te verwijderen. Neem contact op met de huisarts als je vragen hebt over medische zaken. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site vind je tal van interessante blogs waar je meer aan hebt. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ allergiecentrum.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden